myExtraContent1

myExtraContent5

Kære Husarer/Husarinder og Støttemedlemmer

Det er ikke lige let at få hverdagen til at fungere i øjeblikket. Covid19 begrænser os, der er så mange ting der bliver aflyst og udsat til senere, vi får så meget vi skal indhente, samværet med familien og vennerne, rejser og oplevelser og ikke mindst de hyggelige stunder med gamle soldater kammerater.

Det bliver desværre ikke muligt at gennemføre julespisningen, men vi skal ikke snydes for en lækker middag, derfor vil vi så snart det er muligt afholde en
NYTÅRSKUR, med spisning. Det bliver så først i det nye år 2021. Bestyrelsen har besluttet at maden også denne gang er gratis, drikkelse er for egen regning. Mesterkokken Johnny fra Odense Marineforening, laver noget fantastisk mad og jeg er sikker på at Johnny kan sætte en god og velsmagende menu sammen. Hvis det er muligt, vil vi starte på det nye militærmuseum på Odense gamle kaserne.

Stacks Image 421

Vi vil bestræbe os på at gennemføre arrangementer i form af udflugter og sammenkomster, men desværre er vi underlagt de samme vilkår som alle andre. Hvis myndighedernes vejledninger og påbud ikke gør det muligt at gennemføre arrangementer, er vi tvunget til at vente. Jeg håber at vi i 2021 får mulighed for at ses lidt mere.

HUSARER OG STØTTEMEDLEMMER SAMT DERES FAMILIER.
ØNSKES EN GLÆDELIG JUL OG ET LYKKEBRINGENDE NYTÅR.
PAS GODT PÅ JER SELV OG HINANDEN.


På bestyrelsens vegne

Henning Terndrup
Formand for GHF Fyn

Veteranstøtten

Vær med til at skabe lidt ekstra glæde i julen

Stacks Image 412
Danske Gardehusarforeninger har genopstartet veteranstøtten. Veteranstøtten er en hjælp fra Husar til Husar, det betyder at vi ikke drukner i de store organisationer, men at vi målretter vores donationer direkte til veteraner fra Gardehusarregimentet. Vi råder ikke over formuer, men alligevel har vi mulighed for at gøre en forskel i veteranernes hverdag.

Doner f.eks. kr. 50,- til Gardehusarforeningernes veteranstøtte. Alle donationer er velkomne uanset beløbsstørrelse.

Bankoverførsel til konto:
Reg. 9570 Kontonr. 4776432032 eller
på mobilpay 21 76 90 30.

Støtteforening

Bestyrelsen har besluttet og iværksat en støtteforening.

Alle der har interesse (koner, mænd, kærester, venner eller familiemedlemmer) kan optages som støttemedlem.

Som støttemedlem betaler man 100 kr. pr. år.

Som støttemedlem kan man deltage i samtlige arrangementer som bestyrelsen arrangerer, på samme vilkår som almindelige medlemmer.

Som støttemedlem kan man deltage i foreningens generalforsamling, dog uden tale og stemmeret og såfremt man ønsker bespisning er det for egen regning.

Som støttemedlem modtager man nyhedsbrev fra formanden.

Som støttemedlem har man adgang til vores hjemmeside (ghf-fyn.dk).

Som støttemedlem modtager man et medlemskort og velkomstbrev.

På nuværende tidspunkt har vi modtaget betaling fra 27 støttemedlemmer, som har vist interesse for vores forening.

Alle kontingenter fra støttemedlemmer skal ubeskåret bruges til div. medlemsarrangementer.

Bestyrelsen appellerer til samtlige medlemmer, om at bakke op om støtteforeningen da den er med til at gøre det muligt at arrangere flere ture/udflugter til gavn for medlemmerne.

På bestyrelsens vegne

Jan Faber Jensen
Næstformand/kasserer
myExtraContent6